**Ayat Seribu Dinar**

**Ayat Seribu Dinar**
Mafhumnya:

Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.

Saturday, May 22, 2010

event terdekat



thanks a lot my luv for fullfil my dream







 ni baju yg kujahit manik sempena akad nikah kak..xclearla kan..manik nak same ngan warna baju..moga kenduri kak yg akan berlangsung 4 & 5 Jun ini akan berlangsung dengan jayanya..baju untuk sanding xsiap lg..wait for the next entry (",)





 atas sekali tu pelamin yg aku ikut kak su g kenduri kawin akak kawan die kat raub last week 17.5.2009. cantik pelamin tu..
bawah tu bersama en bucuk ke mines..
xde keje g mines semate2 nek boat pastu balik...barang yg dicari xde..brg tu bantal luv kat ats tu~punyela malu Mr Dot2 nak beli bantal ni..merah muka die mase jurujual usik die~anyway thanks dear utk bantal luv ni (da lame tuntut ni..baru skang dapat =p )
last2 g metro kajang je beli barang

Dalam masa terdekatni xdela banyak keje sgt..ngah cari tajuk tesis yg xtaw lg ape tajuknya..
26-27 kursus pra induksi JAKSA d UO
28-30 Kursus induksi JAKSA di taman negara

selesai bulan 5..next aktiviti bulan6 every week sibuk ngan majlis org kawin jer..every week ada org kawin
4 & 5.6 - Kak kawin MPSPJ
5.6 - Zai Kawin n Kema tunang
12.6 - Izni kawin
17.6 - Suhana Kawin

org len kawin..aq yg sibuk jahit baju..siap jht manik sendiri smata2 utk knduri kawin org..uish first time ni..penat gak jd tukang jahit ni.dari pagi sampai pagi esoknye baju siap jahit manik 1 baju..tu pun mmg dok mengadap bende alah tu je

lepastu mmp dak first year lak..ni tgk2 je..
Ya Allah berikanku kekuatan untuk menyiapkan tesis terakhir sarjanaku..amin

3 comments:

CaHaya said...

hoho. cepatnya sehari dah siap jahit. kalau wani 2 3 hari gak. melangut tv je keje. haha.

hAYAtie said...

huhu sehari mata xberkelip dok tengok bende tu je Wani :)

learningquranonline said...

mashallah i liked your pot and great work in picturing